Apel pentru Bune Practici 2018

Dragi parteneri,
Carta Europeană a Siguranţei Rutiere, cea mai mare platformă a societăţii civile dedicată imbunătătiri siguranţei rutiere, a lansat un apel deschis pentru bune practici. Bunele practici înregistrate în această perioadă participă la competitia pentru Premiile de Excelență în Siguranță Rutieră 2018, prezentate de Comisia Europeană.

Carta reuneste in prezent peste 3.400 de semnatari, entități publice și private, care și-au exprimat angajamentul față de imbunatatirea sigurantei rutiere și au inițiat acțiuni și inițiative ce-i vizează pe membri, angajați și restul societății civile.

Aceste acțiuni au consolidat siguranța rutieră în Europa, au imbunătățit cunoștiințele despre cauzele accidentelor și au ajutat la crearea de măsuri preventive și soluții.

In fiecare an, celor mai bune initiative de sigurantă rutieră le sunt oferite Premiile de Excelenă in Sigurantă Rutieră in cadrul unui eveniment de mare amploare.

O bună practică poate fi orice set de acțiuni (strategii, măsuri, metode, abordări etc.) care a abordat cu succes o problemă de siguranță rutieră. Dacă ați întreprins un proiect care se încadrează în această descriere, înregistrati-l în competiție aici. Dupa înregistrare, veti primi prin email un fomular de completat, pentru a oferi o descriere mai detaliată a proiectului dvs.

Prin înregistrarea bunelor practici, veți fi eligibil sa caștigați un Premiu de Excelență in Sigurantă Rutieră 2018 într-una din următoarele categorii:

  • Întreprinderi mari
  • Întreprinderile mici și mijlocii
  • Școli
  • Universități și institute de cercetare
  • Autorități locale și regionale
  • Asociații

Singura condiție prealabilă pentru participarea la acest apel este de a fi membru al Cartei Europene a Sigurantei Rutiere. Pentru a deveni membru al Cartei, inregistrati-va aici.

Pentru mai multe informatii privind Carta Europena a Sigurantei Rutiere si inregistrarea unei bune practici, accesati: http://www.erscharter.eu/ro/content/reminder-good-practice-applications-are-open sau trimiteti un email la adresa theodora.calinescu@etsc.eu.